Over taken

Een van de grootste redenen om alledaagse apparaten 'smart' te maken is niet zozeer de bediening via een app, maar de mogelijkheid om het te automatiseren.

Bij onze Smarthome Pro-producten, houdt automatiseren in dat je taken aan kan maken. In de HomeWizard Climate-app kun je taken aanmaken die het aan- en uitgaan van het apparaat zelf regelen. Ook kun je instellen hoe hard en op wat voor manier je apparaat te werk gaat.

Bijvoorbeeld: je maakt een taak aan waar, vlak na zonsondergang, je smart ventilator aangaat op volle snelheid. Rond middernacht wordt de snelheid wat minder en om 3u 's nachts gaat de ventilator weer uit.

Een taak aanmaken in de HomeWizard Climate-app

1. Open de HomeWizard Climate-app op je smartphone of tablet en selecteer een gekoppeld Climate-apparaat.

2. Tik op het 'tandwiel'-symbool rechts bovenin en tik daarna op Planning.

3. Tik op Nieuwe taak maken.

4. Vul de taakeigenschappen in, bijvoorbeeld wanneer je het apparaat aan of uit wilt laten gaan en op welke snelheid hij moet gaan werken.

5.  Druk ten slotte op 'Opslaan' rechtsboven en de taak is aangemaakt!