Mijn smartphone maakt geen verbinding met het "AerofryerSetup" WiFi-netwerk

Tijdens de installatie heeft de Smart Aerofryer zijn eigen wifi-netwerk.

Uw telefoon maakt tijdens de installatie verbinding met dit netwerk om uw de gegevens van uw WiFi-netwerk thuis naar uw Aerofryer te verzenden.

In sommige gevallen maakt uw telefoon mogelijk niet automatisch verbinding met de Aerofryer tijdens de installatie.

Via iPhone

De HomeWizard Kitchen-app maakt gebruik van de automatische WiFi-verbindingsfunctie van iOS. In enkele zeldzame gevallen werkt deze functie mogelijk niet en worden er fouten weergegeven, zoals 'reeds gekoppeld', 'systeemfout', enz. Start uw iPhone in dit geval opnieuw op en probeer het opnieuw.

Als dit niet werkt, verwijdert u op uw iPhone de 'AerofryerSetup' wifi-instellingen

Vergeet een netwerk op uw iPhone.

1. Ga naar'Instellingen'
  2. Klik vervolgens op 'Wifi'
  3. Druk op naast het Wi-Fi netwerk (AerofryerSetup) die u wilt dat uw apparaat vergeet.
  4. Druk  'Vergeet dit Netwerk'
  5. Druk vervolgens op 'Vergeten' om te bevestigen.
  6. Start uw iPhone opnieuw op nadat u dit hebt gedaan en probeer de installatie opnieuw.

Als dit niet werkt, gaat u naar de WiFi-instellingen van uw iPhone en verwijdert u het 'AerofryerSetup'-netwerk door op het pictogram "i" naast de netwerknaam te tikken en op "Netwerk vergeten" te tikken.

OPMERKING

Mogelijk moet u uw Aerofryer opnieuw in de koppelmodus zetten om het WiFi-netwerk zichtbaar te maken in de WiFi-instellingen van uw iPhone. Schakel hiervoor de Aerofryer in en houd het pictogram "temperatuur" lang ingedrukt totdat u 3 piepjes hoort

Via Android

Afhankelijk van het type telefoon werkt de automatische Wi-Fi-verbinding met de Aerofryer mogelijk niet. Als dit gebeurt, doet u het volgende:

1. Zet de Aerofryer in de koppelmodus.
    • ¬†Schakel de Aerofryer in en houd het pictogram 'temperatuur' lang ingedrukt totdat u 3 piepjes hoort.
  2. Open de HomeWizard kitchen App'HomeWizard Kitchen'-app op uw telefoon en zorg ervoor dat u bent verbonden met uw wifi-thuisnetwerk of 4G (actieve internetverbinding).
  3. Tik op 'Nieuw aparaat toevoegen'
  4. Tik op "Volgende" op het 'Zorg ervoor dat de Aerofryer aan staat'-scherm.
  5. Tik op "Volgende" op het 'Start pairing mode'- screen
  6. Ga naar je Android Wi-Fi-instellingen en maak verbinding met:
    • WiFi-netwerk: AerofryerSetup
    • Wachtwoord: SetupPass
  7. Ga terug naar de HomeWizard kitchen App'HomeWizard Kitchen'-app en volg de rest van de installatieprocedure.