De Smart Aerofryer terugzetten naar de fabrieksinstellingen

1. Wanneer je Aerofryer uit staat (display is uit WiFi-icoon ), druk op de 'ronde draaiknop' om deze aan te zetten.
  2. Houdt de knop'set time' ingedrukt totdat je meerdere piepjes hoort.
  3. The display will turn off. het display gaat nu uit.
  4. De Aerofryer is nu teruggezet naar de fabrieksinstellingen.

LET OP!
Een fabrieksreset stelt het Wi-Fi-netwerk en wachtwoord in uw Aerofryer opnieuw in en reset alle instellingen naar hun standaardwaarden. Deze actie kan niet ongedaan gemaakt worden.
Als u uw Aerofryer opnieuw instelt, wordt deze NIET uit uw HomeWizard-account verwijderd. Ga hiervoor naar de HomeWizard Kitchen-app> Instellingen> Mijn keukenapparaten> tik op het keukenapparaat dat u uit uw HomeWizard-account wilt verwijderen> tik op "Apparaat verwijderen".