U kunt de Princess Smart Glass-paneelverwarming als volgt resetten;

1. Als het paneel is ingeschakeld. Schakel het paneel uit door de rode schakelaar aan de zijkant te schakelen.
  2. Schakel de paneelverwarming opnieuw in door deze rode knop in te schakelen.
  3. Houd de knop 'mode' ingedrukt tot je 4 piepjes hoort, dit duurt ongeveer 15 seconden.
  4. Zodra u de pieptoon hoort, betekent dit dat de kachel opnieuw is ingesteld. Uw wifi-gegevens worden van deze kachel zijn verwijderd. Als u de kachel opnieuw via uw smartphone wilt bedienen, volgt u de instructies op de HomeWizard Climate-app.