Mijn Slimme Paneelverwarming wilt niet koppelen met de app.

Wanneer het niet lukt om de Princess Slimme Paneelverwarming te koppelen met de HomeWizard Climate-app op uw smartphone, volg dan de onderstaande instructies.

Mijn Slimme Paneelverwarming gaat niet aan.

Controleer de rode knop aan de zijkant en controleer tevens of de verwarming rechtop staat (verticaal).
De paneelverwarming heeft namelijk een ingebouwde sensor die voorkomt dat de paneelverwarming aan gaat wanneer hij niet rechtop staat.

Mijn Slimme Paneelverwarming wilt niet in de pairing mode (koppelstand) gaan.

Wanneer uw Slimme Paneelverwarming gewoon aan gaat, houdt de aan/uit-knop wat langer ingedrukt totdat u de 3 piepjes hoort. Al met al duurt dit rond de 6 seconden.
  1. Wanneer uw verwarming 3 piepjes laat horen en het WiFi-icoontje knippert, is het gelukt om de pairing mode in te schakelen. De verwarming kan nu worden geïnstalleerd.
  2. Wanneer u maar 1 piepje hoort en het WiFi-icoontje knippert niet dan is de pairing modeniet actief., probeer het voor de zekerheid nog eens.
    1. Wanneer u telkens maar één piepje blijft horen, ondanks dat u het meerdere malen geprobeerd hebt, is de WiFi-module mogelijk defect. Dit is een fabrieksdefect en valt onder de garantie. Meldt u dan bij uw verkooppunt.

Het lukt mij niet om een taak in de stellen in de app.

Wanneer het niet lukt om een taak in te stellen omdat de melding (rechts afgebeeld) verschijnt, druk dan op 'Close' of 'Sluiten'. Nu is het wel mogelijk om de taak aan te maken.